Sign In

Jeste li spremni za Sinergiju 18?

24 - 26. 10. 2018. Hotel Crowne Plaza, Beograd

Registrujte se

Budite deo jedne od najvećih ICT konferencija u regionu!

Sinergija 18: Digital Breakthrough

Vaša i naša Sinergija 18 održaće se ove godine od 24- 26. oktobra 2018, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, pod sloganom Digital Breakthrough. “Digitalni proboj” otvaraju sa dva tehnička konferencijska dana, koji tradicionalno donose veliki broj interesantnih predavanja, ove godine u sledećim tematskim oblastima: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games, i drugim zanimljivim temama.

Počela je registracija za Sinergiju 18

Registrujte se već danas za Sinergiju 18 preko našeg online formulara i iskoristite povoljnosti rane registracije. Super-promotivni period (do 23. septembra) za registraciju obezbeđuje najbolje cene: 31.000 RSD (+PDV) za kotizaciju za Tehničke dane, i 25.000 RSD (+PDV) za Biznis dan. Za sve učesnike koji kupe ulaznicu za Tehničke dane, Sinergija nudi 50% popusta na cenu kotizacije za Biznis dan.

Raniji govornici

James Whittaker

Distinguished Engineer, Microsoft

USA

Slava Oks

Partner Group Engineering Manager, Redmond, WA, Microsoft

USA

Nikola Božinović

CEO, Frame

Serbia

Ben Armstrong

Principal Program Manager

USA

Jack Pineda

Digital Crimes Unit

Finland

Saznajte o Sinergiji

Registracija

Sinergija 18 će se održati od 24. do 26. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Smeštaj

Kao i ranijih godina, za učesnike Sinergije kojima je potreban smeštaj za vreme trajanja konferencije, obezbedili smo hotelski popust.

Mesto održavanja

Hotel Crowne Plaza Belgrade nalazi se na idealnoj lokaciji u centru poslovne četvrti na Novom Beogradu.

Sinergija 18

Ovogodišnja konferencija donosi sveže ideje ne samo za IKT profesionalce, već i za donosioce odluka na svim poljima biznisa.

Postanite partner

Sinergija 18 je idealno mesto za promociju Vaše kompanije. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju u okviru Sinergije 18, naš organizacioni tim će Vam ponuditi veliki broj mogućnosti za partnerstvo.

Postanite partner

Registrujte se za Sinergiju 18 u promo periodu

Postanite deo najvećeg IT događaja u Srbiji

Registrujte se