Sign In
 

Sinergija 18 – Digital Breakthrough

Danas, kada je potpuno jasno da je Cloud okruženje najsnažniji motor tehnološkog razvoja, kao i pokretač uvođenja inovacija u dosadašnji način života i rada - želimo dodatno da ohrabrimo i podstaknemo dalji razvoj i nadogradnju u tom smeru.

Promene su sve brže i globalnije i uspeh svake digitalne transformacije zavisiće od ovladavanja globalnim veštinama neophodnim za obavljanje poslova budućnosti, od znanja i spremnosti svih ovdašnjih učesnika da naprave sledeći korak – unaprede postojeće i pokrenu nove poslove. Pred nama su tako i novi izazovi sinergije korporativnih i resursa savremenog preduzetništva.

Teme Sinergije 18

Na Sinergiji 18 saznaćete kako digitalnu transformaciju vidi ovdašnja developerska i startup zajednica, kao i koji nam koraci predstoje iz vizure učesnika i kreatora regulatornog, privrednog i obrazovnog ambijenta Srbije.

 
 

Tehnički dani

“Digitalni proboj” otvaraju dva tehnička konferencijska dana, koji tradicionalno donose veliki broj interesantnih predavanja, ove godine u sledećim tematskim oblastima: Artificial Intelligence, Data Science, Business Solutions, Data Platform & Business Intelligence, Developer Platform, IoT, IT Infrastructure, Modern Business, Open Source, Productivity & Mobility, Security & Identity, User eXperience, Mixed Reality & Games, i drugim zanimljivim temama.

Biznis dan

Treći konferencijski dan - Biznis dan, održava se 26. oktobra i kroz panel diskusije i interesantna keynote predavanja sumira ključne korake koji nam predstoje u razvoju savremenog digitalnog okruženja za život i rad, iz vizure učesnika i kreatora regulatornog, privrednog i obrazovnog ambijenta Srbije. Svi učesnici Sinergije 18 koji kupe kotizacije za Tehničke dane, moći će da dobiju kotizaciju za Biznis dan uz 50% popusta.

 
 

Sinergija Expo

U toku mnogobrojnih pauza sva tri konferencijska dana, posetioci Sinergije će i ove godine moći da posete štandove izlagača. Expo zona Sinergije 18 će ponovo biti smeštena u holu ispred konferencijskih sala, što će omogućiti posetiocima i izlagačima interakciju sve vreme trajanja konferencije. Ukoliko ste zainteresovani da budete jedan od izlagača na Sinergiji 18, možete nas kontaktirati na info@sinergija18.rs.

Registrujte se za Sinergiju 18 u promo periodu

Postanite deo najvećeg IT događaja u Srbiji

Registrujte se
​​​​​​​​