Sign In

Da li ste spremni da razmišljate kao haker da biste obezbedili sigurnost vaše kompanije?
Ovo pita Kamil Baczyk, keynote predavač, koji će staviti učesnike Sinergije 18 u ulogu hakera

Šta je potrebno da se zaštitite od cyber napada? Pored odgovarajućih bezbednosnih rešenja, potrebno je da razmišljate kao haker! To je savet našeg keynote predavača prvog tehničkog dana Sinergije – Kamila Baczyk-a, eksperta u oblasti bezbednosti.

U svom keynote-u Think and Act Like a Hacker to Protect Your Company’s Assets, Kamil Baczyk, Senior Infrastructure & Security Expert u kompaniji CQURE, i stručnjak za Microsoft infrastrukturu, cloud i bezbednosna rešenja, staviće učesnike Sinergije upravo u ulogu – hakera.

Nekada gejmer, a danas zaljubljenik u tehnologiju čija su strast dronovi i letenje, u najavi svog predavanja kaže: „Realnost je takva da se napadi dešavaju i tako će biti sve dok postoje ljudi na planeti. Međutim, ako pravilno štitite svoju infrastrukturu, to ne bi trebalo da vam se desi. Ima li slabosti u vašem IT sigurnosnom sistemu? Zar ne bi bilo bolje da ih detektujete pre nego što to učini neko drugi?“

Pridružite nam se na prvom danu Sinergije 18 i saznajte da li ste spremni da razmišljate kao haker, kako bi ste bolje razumeli pretnje?