Sign In

Da li ste čuli da Ramšanker Krišnan dolazi na Sinergiju 18?

Sinergija 18 sa ponosom najavljuje ovogodišnjeg keynote predavača, trećeg, biznis dana konferencije - Ramšankera Krišnana.

Ramšanker Krišnan više od 20 godina radi u tehnološkoj industriji gde je svojom stručnošću u oblasti kompjuterskih tehnologija i primenjene matematike značajno uticao na brojne tehnološke napretke.

Ramšanker je član Microsoft tima od 2000., i u proteklih 18 godina radio je na osam pozicija u tri različite zemlje, a danas je zadužen za ceo ciklus „cloud“ i „on-permise“ rešenja, u gotovo 100 zemalja u Evropi, Africi, i na Bliskom istoku.

Diplomac PSG Univeziteta za Tehnologiju u Indiji, čija je strast prema naprednoj analitici (Advanced Analytics) i veštačkoj inteligenciji (AI) razlog da ne propustite predavanje na Sinergiji 18. A možda je i najbolji poziv njegov odgovor na pitanje da li se plaši da će njegov posao jednog dana biti zamenjen veštačkom inteligencijom (AI). „Ne. Morao bih biti zabrinut ukoliko se ne spremam za budućnost u kojoj AI igra ključnu ulogu. Ako nisam spreman da prihvatim izazov, moj posao neće preuzeti AI, već osoba koja ima AI na svojoj strani, i spremna je da od nje dobija više.“

Vidimo se na Biznis danu!