Sign In

Sinergija 18 - inovacije i zabava, jer punoletstvo se slavi jednom!

 

Da li ste znali šta se dešava izvan konferencijskih sala?

Kao što nismo ni ranije, ni na Sinergiji 18 nećemo samo sedeti u salama i slušati predavanja. Uz pomoć naših partnera i sponzora, naučićemo mnogo toga novog i zanimljivog u opuštenijoj atmosferi i uz zabavu. Kada nam se pridružite krajem oktobra, ne propustite da zavirite u holove hotela Crowne Plaza i pronađete zanimljive sadržaje kod partnera konferencije, u okviru Experience cornera i Expo zone! Pogledajte kako je to izgledalo prethodnih godina.

Šta vam nudi Expo zona?

U toku pauza između zanimljivih predavanja u toku sva tri konferencijska dana, posetioci Sinergije će moći da provedu vreme u Expo zoni.

Microsoft Sinergija je svake godine sve bolja, zanimljivija i bogatija sadržajem, zahvaljujući svojim partnerima i sponzorima. Expo zona će ove godine imati najsavremeniju i najraznovrsniju ponudu do sada, a koju su za učesnike osmislili i priredili partneri Sinergije 18: ComTrade, Informatika, SAGA, Veeam, Extreme, Samsung, Kaspersky Lab, Veritas, mts sistemi integracije, NUTANIX, e-Smart Systems, Softline, ITAcademy, KimTec, Raiffeisen bank, Ibis Instruments, Tradewin24, PIN, Zuhlke, FUJITSU, Lenovo, Gigatron, Vojvodina ICT Cluster, Crvena zvezda eSport, Orion Telekom, #Tarabica... samo su neki primeri izuzetne grupe prijatelja i partnera koji čine Sinergiju jednom od najznačajnijih regionalnih IT i biznis konferencija.

Ove godine partneri Sinergije 18 su i Ministarstvo pravde i Ministarstvo kulture i informisanja, a strateški  partner konferencije je Kancelarija za IT i eUpravu.

Vreme je za žurku!

Kao što se podrazumeva – punoletstvo ne može da prođe bez dobre zabave i muzike, i to na mestu po kom je beogradski noćni život popularan u celoj Evropi – na reci! Šta drugo možete da očekujete na Sinergija žurci punoletstva, nego sinergiju dobre atmosfere, odličnog društva i moćne energije koju će nam obezbediti bend „Girls, Boys and Toys“!   

 ​