Sign In

Vesti

Završena Sinergija

Sinergija 18, najznačajnija regionalna konferencija posvećena informacionim tehnologijama i biznisu, završava se tradicionalnim Biznis danom i panelom na temu "Da li smo spremni za digitalni proboj?“.

Otvorena Sinergija

Beograd, 24. oktobar 2018. godine – Osamnaestu godinu za redom, svečano je otvorena Sinergija - jedan od najvećih ICT i biznis događaja u regionu.

Srećan 18. rođendan, Sinergijo

Već 18 godina, tim Sinergije čine stotine predavača, govornika, ljudi koji osmišljavaju program, biraju najbolje teme i predavanja, koji predano rade na tome da Sinergija svake godine bude bolja od prethodne.

Sinergija spaja sve segmente društva

Uspeh svake digitalne transformacije zavisi od ovladavanja globalnim veštinama neophodnim za obavljanje poslova budućnosti, od znanja i spremnosti svih učesnika da naprave sledeći korak – da unaprede postojeće i pokrenu nove poslove.

Tanja Tatomirović

Tanja Tatomirović, rukovodilac komunikacija za 24 zemlje Centralno-Istočne Evrope, Microsoft - Veštačka inteligencija može da reši mnogo više izazova nego što će ih stvoriti!

Anke

Budućnost finansijskog poslovanja

Anke den Ouden, generalna direktorka za Multi-Country region 24 zemlje Centralne i Istočne Evrope u kompaniji Microsoft. BUDUĆNOST FINANSIJSKOG POSLOVANJA: Pretvorite promenu u priliku!

Ne propustite na Sinergiji

Kao i svih sedamnaest godina do sada, Sinergiju čine izvrsni predavači sa temama koje pomažu otkrivanju novih platformi, novih načina upotrebe alata, novih ideja i rešenja. Dajemo vam preporuke za predavanja tehničkih dana, koja ne treba propustiti.

Punoletstvo Sinergije

Sinergija, jedna od najvećih i najuticajnijih regionalnih godišnjih konferencija posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni, ove godine slavi punoletstvo!

Sinergija izvan konferencijskih sala

Kao što nismo ni ranije, ni na Sinergiji 18 nećemo samo sedeti u salama i slušati predavanja. Uz pomoć naših partnera i sponzora, naučićemo mnogo toga novog i zanimljivog u opuštenijoj atmosferi i uz zabavu.

Brojne zanimljivosti na Sinergiji

Šta je zajedničko načinu na koji razmišljaju hakeri, digitalnoj transformaciji u sportu i jednom od najpoznatijih citata iz Biblije? Odgovor je jednostavan – Sinergija 18!

Kamil Baczyk - keynote predavač

Šta je potrebno da se zaštitite od cyber napada? Pored odgovarajućih bezbednosnih rešenja, potrebno je da razmišljate kao haker! To je savet našeg keynote predavača prvog tehničkog dana Sinergije – Kamila Baczyk-a, eksperta u oblasti bezbednosti.

eUprava

Kancelarija za informacione tehnologije i eUpravu Vlade Republike Srbije će kao strateški partner podržati ovogodišnju Sinergiju. Digitalizacija, kao jedan od prioriteta Vlade Republike Srbije, koja je usmerena na reformu...

Sinergija žurka!

Kao svake godine, i na Sinergiji 18 ćemo imati priliku da uz dobru zabavu, muziku i provod, sumiramo utiske nakon prvog dana konferencije, dok se družimo na reci.

Super promo period produžen

Zbog velikog broja zahteva stalnih posetilaca Sinergije, odlučili smo da u poslednji mesec dana Sinergije uđemo sa cenama iz super promo perioda. Rok za prijavu po najpovoljnijim cenama ističe u utorak, 25. septembra, u ponoć.

Ramšanker Krišnan

Sinergija 18 sa ponosom najavljuje ovogodišnjeg keynote predavača, trećeg, biznis dana konferencije - Ramšankera Krišnana, koji više od 20 godina radi u tehnološkoj industriji gde je svojom stručnošću u oblasti kompjuterskih ...

Rekordan broj prijava predavanja

Organizacioni tim Sinergije 18 u pripremi konferencije ima više posla nego ikada. Za ovogodišnju Sinergiju pristigao je znatno veći broj prijavljenih predavanja nego prethodnih godina.

Keynote predavači za pamćenje

Stalni učesnici Sinergije znaju da svake godine mogu da očekuju zanimljive i inspirativne keynote predavače, čija se izlaganja prepričavaju godinama. U susret novoj Sinergiji, podsećamo se onih koji su proteklih godina ostavili najjači utisak.

Počela je registracija za Sinergiju 18

Registrujte se već danas za Sinergiju 18 preko našeg online formulara i iskoristite povoljnosti rane registracije.