Sign In

Vesti

Super promo period produžen

Zbog velikog broja zahteva stalnih posetilaca Sinergije, odlučili smo da u poslednji mesec dana Sinergije uđemo sa cenama iz super promo perioda. Rok za prijavu po najpovoljnijim cenama ističe u utorak, 25. septembra, u ponoć.

Ramšanker Krišnan

Sinergija 18 sa ponosom najavljuje ovogodišnjeg keynote predavača, trećeg, biznis dana konferencije - Ramšankera Krišnana, koji više od 20 godina radi u tehnološkoj industriji gde je svojom stručnošću u oblasti kompjuterskih ...

Rekordan broj prijava predavanja

Organizacioni tim Sinergije 18 u pripremi konferencije ima više posla nego ikada. Za ovogodišnju Sinergiju pristigao je znatno veći broj prijavljenih predavanja nego prethodnih godina.

Keynote predavači za pamćenje

Stalni učesnici Sinergije znaju da svake godine mogu da očekuju zanimljive i inspirativne keynote predavače, čija se izlaganja prepričavaju godinama. U susret novoj Sinergiji, podsećamo se onih koji su proteklih godina ostavili najjači utisak.

Počela je registracija za Sinergiju 18

Registrujte se već danas za Sinergiju 18 preko našeg online formulara i iskoristite povoljnosti rane registracije.

Sinergija 18: Digital Breakthrough

Sinergija 18: Digital Breakthrough

Vaša i naša Sinergija 18 održaće se ove godine od 24- 26. oktobra 2018, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, pod sloganom Digital Breakthrough.